SEO Tool For Webpage Review

luju.ro favicon luju.ro

Excellent Practice28
Improvement Could be Made11
Critical Issues to Attend9
Apr 17, 2016 09:22 PM
Re-generate Report

Recommended Actions

 • Create one H1 element for your page, put the most important keywords in.
 • Use more straight forward terms, avoid using too much jargon in the page content.
 • Add in more high quality text content and make the text to code ration to be within 15%-70%.
 • Remove flash component from your site.
 • Move the 50 inline css components to an external style sheet file.
 • Make your site more secure by using HTTPS instead of HTTP.
 • Reduce number of links to other pages.
 • Implement HTTP compression for your site.
 • Implement browser caching for your site.
 • Add more text for meta description and ensure it contains 70 to 160 characters.
 • ...     106
 • Register To View All >>

Detailed Reviews

Title

Lumea Justitiei

Words count: 2    Unique Words: 2    Length: 15 characters
[ To optimize the page title, Use this SEO Title Optimizer ]

Excellent! the title contains 1-12 words, and within 10-70 characters!

The title will be displayed in search engine results in the form of a direct link to the site.

Tips:
1. ideally, the title should contain 10 to 70 characters, including spaces. (Google displays up to 70 characters in the title, and takes into account only the first 12 words.)
2. put the most important and relevant keywords in the title, try not to repeat any word.
3. each individual page should have a unique title.
Description

Lumea Justitiei

Words count: 2    Length: 15 characters
[ To optimize the page description, Use this SEO Meta Description Optimizer ]


The description is too short!

Meta Descriptions provide concise explanations of the contents of web pages, that are commonly used by search engines on search result pages to display preview snippets for a given page.

Tips:
1. it is best to keep meta descriptions between 70-160 characters.
2. a readable, compelling description using important keywords can draw a much higher click-through rate of searchers to the given web page.
3. avoid keyword stuffing, ensure each page has its own unique description.
Google SERP Preview

Lumea Justitiei www.luju.ro/
Lumea Justitiei

[ To optimize this Google SERP preview, Use this Google SERP Optimizer ]

This is how your site looks like in Google Search Result Page.

an optimized SERP snippet will have a higher click through rate.

Tips:
1. make sure the title is clear, simple, straight to the point.
2. make sure the description is relevant and properly summarized the page content.
Keywords

Lumea Justitiei

Words count: 2    Length: 15 characters    keyword phrases count : 1

The keywords is too short!
[ To optimize the meta keywords, Use this SEO Meta Keywords Optimizer ]

Keyword Occurrences in Different Sections
Wordkeyword domain title descriptionheadingcontent
2 words:100% (1/1)
lumea justitiei 0   (0%)


Meta keywords should not be ignored, though they are not a major ranking factor for most of search engines nowadays. A Meta keywords tag is supposed to be a brief and concise list of the most important themes of your page

Tips:
1. keep your list of keywords or keyword phrases down to 10 - 20 unique words or phrases.
2. separate the words or phrases using a comma (you do not need to leave a space between words separated by commas).
3. do not repeat words or phrases.
4. put your most important word or phrases at the beginning of your list.
Keywords Cloud

This keywords cloud gives your an idea of what are those important keywords appears in your website.

afisari  apel  aprilie  bogdan  bucuresti  care  comentarii  continuare  csm  curtea  danilet  din  dna  dosare  dosarul  dupa  este  facute  fost  foto  george  instanta  instante  judecata  judecatoarea  judecatorul  kovesi  laura  lui  mai  penale  pentru  prin  revolutiei  sau  sefa  sunt  tarata  vizualizari  www 

Top 20 Keywords

Total Terms Count: 3,114

Excellent! No terms has a density of more than 3%, all are optimized to be within 1% - 3%.

Top 20 terms occurance and density
KeywordIn DomainIn TitleIn DescriptionIn Heading In Body Density
din 51 1.64%
aprilie 42 1.35%
care 39 1.25%
dna 36 1.16%
fost 36 1.16%
pentru 34 1.09%
comentarii 33 1.06%
vizualizari 32 1.03%
continuare 32 1.03%
kovesi 29 0.93%
dosarul 20 0.64%
este 18 0.58%
www 18 0.58%
laura 16 0.51%
dupa 15 0.48%
csm 15 0.48%
instante 14 0.45%
foto 14 0.45%
judecatoarea 13 0.42%
curtea 13 0.42%

keyword density can be used as a factor in determining whether a web page is relevant to a specified keyword or keyword phrase.


Tips:
1. the optimum keyword density to be 1.0% - 3.0%. Using a keyword more than that could be considered search spam.
2. overuse of keywords, a practice called keyword stuffing, will cause a web page to be penalized.
Highlight

<H1><H2><H3><H4><H5><H6><B><U><I><EM><STRONG>Total
041300000001256

Excellent! The page is using HTML headings (<H1> - <H6>) and inline emphasis tags (<EM><B><I><EM><STRONG>)

<H2>

(41)
LECTIE DE DREPT PENTRU VASILICA – Judecatoarea Roxana Duma de la JS2 a stabilit ca jurnalistii au aparat justitia dezvaluind dansul judecatorilor Danilet si Bogdan din Clubul Tunes, dupa pronuntare: „Participarea la evenimentul din club reprezinta o informatie factuala... Implicarea jurnalistului in mod activ in procedura judiciara reprezinta un criteriu de apreciere a bunei-credinte... a initiat demersul convins de existenta unei probleme de deontologie profesionala a reclamantului” (Sentinta)
PARLAMENTARII AU CARPIT CODUL PROBLEMA - Camera Deputatilor a adoptat si trimis la promulgare legea de modificare si completare a noului Cod de procedura penala. Se modifica 13 prevederi si se introduc 7 noi dispozitii. Actul normativ repune in acord cu Constitutia 7 articole declarate neconstitutionale, prin care sunt reglementate 3 institutii: controlul judiciar, camera preliminara si admisibilitatea in principiu a cererii de recurs in casatie (Legea)
CCR ARUNCA IN AER DOSARUL ROMPETROL – Instanta suprema este obligata de CCR sa recalifice recursul in casatie formulat impotriva solutiei din Rompetrol, in recurs ordinar, ca efect al deciziei nr. 19/2016: „Hotararile pronuntate in prima instanta anterior intrarii in vigoare a legii procesuale penale noi sunt supuse cailor de atac prevazute de legea veche”. Cei 11 inculpati n-au beneficiat de recurs, fiind condamnati definitiv in apel (Decizia)
ZAMBIND LA MARELE LICURICI – Sefa DNA Laura Kovesi si judecatoarea Camelia Bogdan de la CAB n-au lipsit de la sindrofia Ambasadei SUA din 6 aprilie 2016, dedicata celor mai curajoase femei. S-au pozat fericite cu ambasadorul Hans Klemm. Niciuna dintre ele nu a primit vreun premiu, astfel incat nu intelegem care a fost scopul si durata vizitei. Ce ascunde amabilitatea iesita din comun a ambasadorului american fata de cele doua? (Galerie Foto)
INALTA CURTE TINE LA SECRET DOSARUL LUI IOHANNIS – ICCJ nu vrea sa elibereze presei incheierea de admitere a stramutarii contestatiei in anulare formulate de sotii Klaus si Carmen Iohannis impotriva deciziei CA Brasov care a lasat familia prezidentiala fara cea de-a doua casa dobandita cu acte false. Instanta suprema invoca Ghidul CSM privind relatia cu jurnalistii, refuzand sa constate ca acesta intra in coliziune flagranta cu dispozitiile CEDO, cu Constitutia si cu Legea nr. 544/2001
DESTEPTII CODURILOR AU BLOCAT ACCESUL LA JUSTITIE – CCR a motivat neconstitutionalitatea articolului de procedura penala care nu permite contestarea sechestrului dispus de judecatorul de camera preliminara sau de instanta. Curtea Constitutionala a trasat sarcini pentru Parlament, Guvern si judecatori: „Urmeaza sa respecte intru totul atat considerentele, cat si dispozitivul... Pana la adoptarea solutiei legislative corespunzatoare, instantele urmeaza sa aplice Constitutia” (Decizia)
TRANZACTII SUSPECTE – DNA si Oficiul Spalarii Banilor pot arunca un ochi prin Pantelimon. Unul dintre candidatii la Primaria orasului Pantelimon, afaceristul George Piha, apropiat al actualului primar Marian Ivan, a reusit „performanta” de a cumpara un teren cu 100.000 euro pe care sa il vanda peste doar 7 luni cu 38.000 euro. Tranzactiile au fost facute de societatea controlata de Piha, Bovis Group SRL. Ulterior, aceleasi terenuri ar fi fost vandute cu peste 300.000 euro (Documente)
JUDECATA LU' PESTE – In procesul cu Kovesi, judecatoarele CAB Madalina Radulescu si Doris Tomescu au refuzat sa admita referatul Inspectiei Judiciare care atesta ca Razvan Savaliuc nu a participat la emisiunea “Sinteza Zilei” pentru care a fost sanctionat la fond, alaturi de jurnalistii Antena 3: “Nu este concludenta”. Savaliuc a recuzat Completul pe motiv de rea-credinta: “Ati respins toate probele”
KOVESI LUATA IN VIZOR DE AGENTURILE STRAINE - Actiune nemaintalnita a parchetelor. DIICOT a deconspirat o retea de spioni care ar fi atacat computerele lui Kovesi si ale apropiatilor acesteia, cautand informatii compromitatoare si activitati de coruptie. Spionii erau din firma unui fost sef Mossad. Rar se obisnuieste ca spionii prinsi sa fie anuntati public. Sa fie incalcarea uzantelor efectul faptului ca spionii au reusit sa extraga informatiile de care aveau nevoie? (Mandatul de arestare)
VASILICA SI-A LUAT LEAPSA – Cristi Vasilica Danilet a pierdut in instanta cu Lumeajustitiei.ro. Judecatoarea Roxana Mihaela Duma de la JS 2 a respins incercarea lui Danilet de a ne obliga sa eliminam pozele si filmul cu el si Camelia Bogdan, la karaoke, dupa pronuntarea din CSM. Desi pozele cu Danilet in club au fost prezentate si de alte site-uri si postate pe pagina de Facebook a localului, judecatorul din CSM a vrut doar pe noi sa ne „faca” (Minuta)
SCRISOARE DESCHISA – Inaintea rundei finale de la CAB cu sefa DNA Codruta Kovesi, jurnalistii Razvan Savaliuc, Mihai Gadea, Radu Tudor, Bianca Nae si Mugur Ciuvica semnaleaza public faptul ca nu au parte de un proces echitabil: „Intreaga sentinta nu este decat o transpunere a Raportului Inspectiei CSM de aparare a reputatiei dnei Kovesi, intr-o sentinta civila de pedeapsa... S-a fortat judecarea noastra in regim de urgenta, dupa ce ni s-au respins absolut toate probele in aparare cerute”
DOSARELE CAMELIEI – Inspectia CSM are in lucru 7 sesizari privind activitatea judecatoarei Camelia Bogdan. Intr-una dintre lucrari s-a dispus deja inceperea cercetarii disciplinare pentru o posibila abatere in legatura cu banii incasati de Bogdan de la o firma contractata de Ministerul Agriculturii, parte in procesul ICA pe care il judeca. Alte 19 sesizari pe numele judecatoarei de la CAB au fost clasate, conexate sau respinse. Doua lucrari au ca obiect apararea reputatiei (Lista)
ZEITA DREPTATII, SINGURA IMPOTRIVA TUTUROR – Judecatoarea Camelia Bogdan a facut plangeri la DNA impotriva inspectorilor CSM si a presedintei TMB Laura Andrei, victimizandu-se ca nu i se duce la indeplinire decizia din "Dosarul Telepatia", desi ea nu este instanta de executare. Ca un facut plangerea ei a ajuns in presa de propaganda fix in ziua in care s-a anuntat ca e cercetata pentru cei 10.000 lei luati de la un SRL
CE JUDECATA AVEM CAND S-AU RESPINS TOATE PROBELE? - Jurnalistii Antena 3 si Razvan Savaliuc au solicitat ICCJ stramutarea procesului cu Laura Kovesi pe motiv de incompatibilitate, intrucat judecatoarea Andreea Tomescu a fost procuror DNA avizata judecator in CSM si de reclamanta Kovesi cand era sefa PICCJ. Conducerea CAB a fost sesizata despre faptul ca judecatoarele Radulescu si Tomescu au respins toate probele in aparare
O FACATURA CARE N-O SA TINA IN INSTANTA – Avocata Laura Vicol a fost trimisa in judecata de DNA pentru favorizarea faptuitorului, fals si complicitate la exercitarea fara drept a unei profesii sau activitati, pe motiv ca a colaborat cu un membru al UNBR-Bota. Dosarul a fost finalizat la un an dupa ce DNA a fortat arestarea abuziva a Laurei Vicol, situatie in care fosta sefa DIICOT Alina Bica ar fi fost lasata fara aparare. Sute de avocati s-au solidarizat cu Laura Vicol in fata abuzului DNA
VASILICA VREA CENZURA – Judecatorul Cristi Danilet a cerut Judecatoriei Sector 2 sa ne oblige prin ordonanta presedintiala sa eliminam pozele si filmul cu el si Camelia Bogdan, la karaoke, dupa pronuntarea din CSM. Danilet a pretins ca nu a dansat doar cu Camelia, ci si cu alte patru femei: “Cu toate am dansat si cantat in acea seara... avand in vedere ca sunt casatorit din 2001, fapta imi afecteaza viata de familie fiind nevoit astfel sa justific speculatiile aparute in articol" (Actiunea)
FARISEII SA IA AMINTE CAND RIDICA IN SLAVI DNA – Dupa ce in urma cu 2 luni spera ca „doamna cu catusele” sa ii execute pe primarii PSD, candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, a fost transformat de DNA in inculpat. Orban este acuzat ca ar fi cerut bani pentru campania electorala: „I-a pretins omului de afaceri 50.000 euro, cu precizarea ca va trebui sa remita banii unor persoane cu functii de decizie in cadrul a 2 posturi de televiziune, pentru a fi promovata imaginea candidatului”
CRONICA UNUI DOSAR VENDETA (IV) – Din cauza judecatoarei Mihaela Bivol, lotul din dosarul "Licitatie la UMF Iasi" cere stramutarea: "Reprezinta o veritabila colectie de erori... A transformat audierea inculpatilor intr-un mijloc de autoincriminare a acestora... In scopul intimidarii avocatilor ce fac parte din Baroul Bucuresti, a procedat la ridicarea acestora si apostrofarea pentru lucruri inexistente, cu scopul sa se auda inregistrata pe banda audio”
BOMBA IN DOSARUL JUDECATORILOR TMB – Interceptarile SRI pe baza carora judecatorul Mircea Moldovan a primit 22 ani inchisoare, alaturi de alti judecatori sindici acuzati ca au luat mita de la patronul Astra, Dan Adamescu, nu sunt originale si autentice. Expertul INEC Gheorghe Pop a informat ICCJ ca unele inregistrari de la dosar constituie “montaje realizate prin juxtapunerea unor fragmente din alte interceptari” (Mandatele)
INTERVIU – Avocatul Alexandru Morarescu din Baroul Bucuresti a intrat in dosarul "spionilor" sefei DNA Laura Kovesi, in calitate de aparator al insraelianului David Geclowitz: "In acest moment, probele administrate nu au calitatea necesara pentru a duce la condamnare... Ar fi nerezonabil ca tanarul pe care l-am vazut in arest sa fie prezentat judecatorului marti, la Curtea de Apel, inconjurat de 100 de mascati cu armamentul in pozitie de tragere. As spune ca nerezonabil si stupid"
PEDEAPSA REDUSA PE ARTICOLUL 19 – Avocatul Cristian Cojocaru a fost condamnat de Inalta Curte la 1 an si 5 luni inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. La fond, Curtea de Apel Bacau il condamnase pe Cojocaru la 2 ani si 10 luni inchisoare cu executare. Avocatul a fost trimis in judecata pe motiv ca ar fi cerut 75.000 euro pentru a interveni pe langa judecatori (Minuta)
ATAC DIN ISRAEL – Avocatul Mordechai Tzivin, aparatorul celor doi israelieni arestati pe motiv ca ar fi spionat-o pe Kovesi, acuza: „Romania a devenit un stat politienesc. 150 de politicieni au fost arestati in ultimii 2 ani”. Anterior, compania Black Cube a avertizat ca cei doi angajati ai sai au fost arestati dupa ce au facut descoperiri semnificative: „Compania a desfasurat un proiect in Romania pentru a colecta probe grave de coruptie”
CRONICA UNUI DOSAR VENDETA (III) – Judecatoarea Mihaela Bivol de la Tribunalul Suceava face show in dosarul “Licitatie la UMF Iasi”. A evacuat-o cu jandarmi pe avocata Ana Maria Dediu din Baroul Bucuresti, fiind deranjata ca i s-a solicitat sa consemneze declaratia unui martor. A citit unui martor declaratia data de un inculpat in proces si desi a fost recuzata, judecatoarea Bivol a continuat audierile ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat (Video)
LOVITURA PENTRU DNA – Avocatul Florin Durgheu a reusit sa inlature interceptarile SRI dintr-un dosar DNA. Decizia a fost dispusa de ICCJ in cauza in care deputatul Mircea Draghici si 38 de edili au fost trimisi in judecata pentru pretinse fapte de coruptie. Este pentru prima data de la Decizia CCR care a spart „Binomul” cand interceptari facute de SRI sunt eliminate dintr-un dosar (Minuta)
JUDECATA IN ORB – Vicepresedinta Tribunalului Vrancea, judecatoarea Mariana Croitoru, denunta lipsa de accesibilitate a partilor la interceptarile din dosarele penale: "Accesibilitatea la mijloace probatorii este ingradita de lipsa de dotare tehnica... Garantiile procesuale nu pot fi asigurate, unele instante neavand dotari corespunzatoare, SOFT-uri utilizate de cei care pun in executare efectiv mandatul de supraveghere tehnica"
DOSARUL REVOLUTIEI, PE MAINILE PROCURORILOR CIVILI – Avocatul Antonie Popescu cere demiterea sefului Sectiei Parchetelor Militare generalul Ion Vasilache si trimiterea dosarului "Revolutiei" la procurori civili: "Recenta solutie a Procurorului General interimar de redeschidere a dosarului Revolutiei este salutara si trebuie urmata de demisia sau de demiterea celor care au inchis dosarul. Instrumentarea dosarelor sa fie facuta de procurori civili, nu de procurori militari"
IOHANNIS A FERICIT-O PE KOVESI – In plin scandal de spionaj israelian, presedintele Romaniei a anuntat ca a semnat decretul de reinvestire a Laurei Codruta Kovesi in fruntea DNA: „Rezultatele obtinute sunt impresionante... Sunt foarte multumit de abordare si am toata convingerea ca DNA va continua in forta”. Iohannis nu a scos niciun cuvant despre oamenii aruncati in puscarie de DNA si apoi achitati definitiv sau despre practicile prin care procurorii calca in picioare drepturile omului
BOMBA DIN DOSARUL SPIONAJ LA KOVESI – Israelienii de la Black Cube dezvaluie ca agentii companiei acuzati ca au spart mailul apropiatilor sefei DNA au fost arestati dupa ce au facut descoperiri majore: „Compania a desfasurat un proiect in Romania pentru a colecta probe grave de coruptie privind Guvernul roman si agentiile sale... In timp ce derulau acest proiect, doi dintre angajatii companiei au fost arestati dupa ce au facut descoperiri semnificative”. Sa se teama Kovesi?
PRIVARE NELEGALA DE LIBERTATE – Curtea de Apel Bucuresti a confirmat abuzul DNA in cazul Liei Olguta Vasilescu, retinuta 24 de ore de procuroarea Claudia Rosu si defilata in catuse pentru a fi umilita public. CAB a admis contestatia Olgutei Vasilescu si a anulat arestul la domiciliu. Judecatorii n-au dat nici macar control judiciar. Olguta Vasilescu: „Sunt trei denuntatori, toti trei cu dosare penale”. Cat vor mai suporta romanii batjocorirea drepturilor omului?
DEGEABA SE GUDURA PE LANGA KOVESI – In prag de condamnare in „Dosarul Referendumului”, procurorii DNA i-au facut un nou dosar presedintelui PSD Liviu Dragnea. Acesta este urmarit penal pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intr-o cauza in care este anchetata si fosta sa sotie, Bombonica Prodana. Acuzatiile impotriva lui Dragnea vin la cateva zile dupa ce membrii PSD au fost indemnati sa o laude pe Laura Kovesi
CAPUL LUI VASILACHE VREM – Procurorul General Bogdan Licu a infirmat Ordonanta de clasare a „Dosarului Revolutiei”, dispusa de Sectia Parchetelor Militare condusa de generalul Ion Vasilache: „Am constatat ca solutia este netemeinica si nelegala, cu ignorarea unor informatii esentiale legate de evenimentele din 1989, fapt ce a dus la incadrarea juridica gresita, zadarnicind aflarea adevarului” (Ordonanta)
AVOCAT MALTRATAT IN SEDIUL POLITIEI – Ionut Cazan din Baroul Constanta a castigat la CEDO 11.700 euro daune morale, pentru relele tratamente la care a fost supus de comisarul sef Paraschiv Calitoiu. Curtea de la Strasbourg: „Revine autoritatilor obligatia de a nu ii supune pe avocati la vreo forma de intimidare sau de sicanare... In calitate de intermediari intre justitiabili si instante, avocatii ocupa o pozitie centrala in administrarea justitiei” (Hotararea)
EDITORIAL
Vorbe de fumoar – 11.04.2016 – Dupa Orban, urmeaza atacul la Firea
ALTE VORBE DE FUMOAR
FACEBOOK
ULTIMELE COMENTARII
CELE MAI CITITE
LUMEA JUSTITIEI
ARHIVA
NEWSLETTER

<H3>

(3)
Are vreo valoare adevarul?
Lupta „Anti-Olguta”. Strania poveste a edil-catuselor!
Influenta Deciziei Curtii Constitutionale nr. 51/2016 asupra cauzelor penale...
<STRONG> (12)- parintele Arsenie BOCA
Teren intravilan arabil 6,000mp – Bolintin Vale,Giurgiu
Teren arabil 15.000mp – Petrachioaia,Ilfov
Teren 849mp + Constructie 78mp + Anexa – Gruiu,Ilfov
Teren 518mp + Constructie(P+E+M) 161mp – Domnesti,Ilfov
Teren 500mp + Corp constructie 42,80mp – Tiganesti,Teleorman
Apartament 3 camere – Alexandria,Teleorman
Teren extravilan arabil 15.406mp – Tunari,Ilfov
Apartament 2 camere – Giurgiu,Jud.Giurgiu
Teren intravilan 323.58mp – Sector 5,Bucuresti
Teren 1000mp + Constructie + Garaj – Snagov,Ilfov
Teren 594mp + Constructie(P+1E+M) – Otopeni,Ilfov


HTML headings and emphasis tags are the most basic forms to indicate important content.

Tips:
1. use your keywords in the headings and make sure the first level heading (<H1>) includes the most important keywords.
2. never duplicate the title tag content in the heading tags.
3. for more effective SEO, use only one <H1> tag per page
Reading Level

14.1

The page text content is a bit too difficult to be read and understood!

Ensure your page content text can be read and understood by most of your site visitors. not too difficult nor too simple.

Tips:
1. a score below 30, indicates the text content is too difficult to be read and understood.
2. a sore above 80, may suggest that the site is lack of in-depth and expertise of its topics (low quality content).
3. an optimal reading level score shall be 50-70.
Language

ro

Excellent! the website declared its language in use.

Declare the language in use can help search engine to better understand and rendering your page, especially when special characters are encountered.
Page Encoding

utf-8

Excellent! the website declared its character encoding.

Declare the character encoding can help search engine to better rendering your page, especially when it comes to
non-asii characters.
FaviconExcellent! the website has a shortcut favicon image.

RSS

the website does not have a RSS Feed.

Robots.txt

http://luju.ro/robots.txt

Excellent! the website has a Robots.txt file to regulate search engine crawlers access.

Robots.txt file can be used to regulate access of search engine crawlers, properly configured robots.txt file can help
crawlers to better understand your website.

Tips:
1. grand robots access to those pages you wish them to crawl.
2. restrict access to those pages you do not wish search engines to see and crawl.
XML Sitemap

http://luju.ro/sitemap.xml

Excellent! the website has a XML Sitemap to guide search engine crawlers for indexing its pages.

Sitemap helps search engine crawler to identify your website pages.

Tips:
1. ensure all your important pages are listed in the sitemap.
2. ensure to indicate the frequency of change and importance of each url.
3. inform search engines of the location/URL of your sitemap (eg, For Google, you can set the website sitemap location through Google Webmaster management panel).
Loading Time

1.96 seconds - 14.27 Kb/s

Excellent! the loading speed is pretty fast!

Estimated loading time for different internet connections
Modem
(56Kbits/s)
Mobile/HSDPAM
(7.2Mbits/s)
ADSL
(8Mbits/s)
Cable
(30Mbits/s)
Optical Fibre
(100Mbits/s)
4.00 s 0.03 s 0.03 s 0.01 s 2.24 ms

Site speed is becoming an crucial ranking factor. Slow page loading is one of the biggest complains of web users. If the loading time is too long, you may need to check your server, network, or system codes and structure.

Tips:
1. ideal loading time is less than 1 seconds, if it take more than 5 seconds to load your site, likely users will run out of patience, so do search engines.
2. improve your SEO by optimizing your website to have a small size and faster responding server.
Total Size

28 Kb (27,966 bytes)

The page is a bit too small, it may not have enough relevant content to rank well!

Page size affects the speed of your website.

Tips:
1. try to keep you page size between 30K-150K
2. put javascript and style sheet in separate files, and link them to the main page.
3. use optimized images for web and set up your server with gzip for downloading
Text To Code Ratio

Total Size Text Size HTML Code Size Text/HTML Code Ratio
28 Kb (27,966 bytes) 31 Kb (30,508 bytes) -3 Kb (-2,542 bytes) 0 %


The Text/HTML Code Ratio is a bit too low, you may not have enough content to rank well!

the ratio of text to HTML code should always be above 15% for good SEO gain,
it is below 15% then that means that your website probably needs more text content.

Tips:
1. a ratio between 25% and 70% is ideal, when it goes beyond than that, the page might run the risk of being considered as spam. As long as the content is relevant and gives essential information, it is a plus point to have more of it.
2. improve your SEO by adding more relevant text to your pages and also increasing your keyword density.
Flash

3 Flash component is detected on this page.

Flash content can not be properly indexed by search engines, and normally flash file is large in size, which slow down the loading of your page.

Tips:
1. avoid flash content whenever possible if you wish to have a fast and SEO friendly website.
Frame

Excellent! No frame is detected on this page.

Framesets and individual frames could cause problem for search engine to crawl your pages

Tips:
1. avoid frames whenever possible.
2. search engines do not like frames.
3. use iframe instead if you really have no choice.
Inline CSS

50 Inline CSS components are detected on this page.

It is a good practice to move inline CSS rules into an external CSS file in order to make your page lighter and increasing the text to code ratio.

Tips:
1. move inline css rules to external css file.
2. separate style from html.
Nested Table

Excellent! No nested table is detected on this page (nested table : 0, total table : 0)

nested tables could slow down page rendering and lead to bad user experience.

Tips:
1. avoiding <table> for your page layout.
2. using <div> instead of <table>.
Plain Text Email

Excellent! No Plain Text Email is detected on this page.

Redirect Count

1 redirection was detected for loading this page.

Using HTTPS

HTTPS is not implemented for your page.

WWW Resolve

Excellent! the websites http://www.luju.ro/ and http://luju.ro are resolved to the same url :http://www.luju.ro/

Search Engines treat URLs with or without "www" as two different records.

Tips:
1. edit your .htaccess file and permanently redirect one to the other (eg redirect www.mysite.com to mysite.com).
IP Canonicalization

IP address of the site http://188.214.29.99 is forwarded to http://188.214.29.99/, instead of to its domain name site luju.ro.

URL Rewrite

Excellent! your urls are clean.

clean, short and relevant URLs are favoured by users and search engines

Tips:
1. use url rewrite to turn dynamic pages with query parameters into seo friendly static pages.
2. put your important keywords in the url.
3. good urls are not only user friendly but also seo friendly.
Underscore In URL

Excellent! your do not use underscore in your URLs.

Search Engines treat hyphen as word separator, they do not treat underscore as word separator.


Tips:
1. use hyphen "-" instead of underscore "_" to optimize your page url.
2. help search engines to better understand your url, eventually will benefit your page`s ranking.
Links

Internal Links
(link to pages within this domain)
External Links
(link to pages on other websites)
Total
241 48 289


Too many links (289), it may be considered as spam!

Internal Links (link to pages within this domain) - 241
URL Anchor Text
http://www.luju.ro/
http://www.luju.ro/
http://www.luju.ro/dezvaluiri/ancheteAnchete
http://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimenteEvenimente
http://www.luju.ro/dezvaluiri/musamalizariMusamalizari
http://www.luju.ro/dezvaluiri/cazuri-celebreCazuri celebre
http://www.luju.ro/dezvaluiri/cazuri-patologiceCazuri patologice
http://www.luju.ro/dezvaluiri/dosarele-revolutieiDosarele revolutiei
http://www.luju.ro/magistrati/instanteInstante
http://www.luju.ro/magistrati/parcheteParchete
http://www.luju.ro/magistrati/dnaDNA
http://www.luju.ro/magistrati/diicotDIICOT
http://www.luju.ro/avocati/cazul-avocatuluiCazul avocatului
http://www.luju.ro/avocati/case-de-avocaturaCase de avocatura
http://www.luju.ro/avocati/barouriBarouri
http://www.luju.ro/avocati/harta-avocati-romaniaHarta Avocati Romania
http://www.luju.ro/institutii/csmCSM
http://www.luju.ro/institutii/servicii-secreteServicii secrete
http://www.luju.ro/institutii/inec-inmINEC-INM
http://www.luju.ro/institutii/notariNotari
http://www.luju.ro/institutii/ongONG
http://www.luju.ro/institutii/politia-romanaPolitia Romana
http://www.luju.ro/institutii/aniANI
http://www.luju.ro/institutii/penitenciarePenitenciare
http://www.luju.ro/institutii/min-justitieiMinisterul Justitiei
http://www.luju.ro/institutii/executoriExecutori
http://www.luju.ro/institutii/unpir-insolventaUNPIR - Insolventa
http://www.luju.ro/opinii/editorialEditorial
http://www.luju.ro/opinii/interviuInterviu
http://www.luju.ro/international/cedoCEDO
http://www.luju.ro/international/non-euNON-EU
http://www.luju.ro/international/ueUE
http://www.luju.ro/culise/vorbe-de-fumoarVorbe de fumoar
http://www.luju.ro/contactCONTACT
http://www.luju.ro/prezentarePrezentare
http://www.luju.ro/m...imentul-din-club-reprezinta-o-informatieLECTIE DE DREPT PENTRU VASILIC...
http://www.luju.ro/m...imentul-din-club-reprezinta-o-informatie
http://www.luju.ro/magistrati/instanteInstante
http://www.luju.ro/m...b-reprezinta-o-informatie#comments-boxesComentarii(5)
http://www.luju.ro/m...imentul-din-club-reprezinta-o-informatieCONTINUARE...
http://www.luju.ro/d...-actul-normativ-repune-in-acord-cu-constPARLAMENTARII AU CARPIT CODUL ...
http://www.luju.ro/d...-actul-normativ-repune-in-acord-cu-const
http://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimenteEvenimente
http://www.luju.ro/d...-repune-in-acord-cu-const#comments-boxesComentarii(7)
http://www.luju.ro/d...-actul-normativ-repune-in-acord-cu-constCONTINUARE...
http://www.luju.ro/m...untate-in-prima-instanta-anterior-intrarCCR ARUNCA IN AER DOSARUL ROMP...
http://www.luju.ro/m...untate-in-prima-instanta-anterior-intrar
http://www.luju.ro/magistrati/instanteInstante
http://www.luju.ro/m...-instanta-anterior-intrar#comments-boxesComentarii(5)
http://www.luju.ro/m...untate-in-prima-instanta-anterior-intrarCONTINUARE...
http://www.luju.ro/d...dorul-hans-klemm-niciuna-dintre-ele-nu-aZAMBIND LA MARELE LICURICI â...
http://www.luju.ro/d...dorul-hans-klemm-niciuna-dintre-ele-nu-a
http://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimenteEvenimente
http://www.luju.ro/d...m-niciuna-dintre-ele-nu-a#comments-boxesComentarii(27)
http://www.luju.ro/d...dorul-hans-klemm-niciuna-dintre-ele-nu-aCONTINUARE...
http://www.luju.ro/d...-care-a-lasat-familia-prezidentiala-faraINALTA CURTE TINE LA SECRET DO...
http://www.luju.ro/d...-care-a-lasat-familia-prezidentiala-fara
http://www.luju.ro/dezvaluiri/ancheteAnchete
http://www.luju.ro/d...amilia-prezidentiala-fara#comments-boxesComentarii(15)
http://www.luju.ro/d...-care-a-lasat-familia-prezidentiala-faraCONTINUARE...
http://www.luju.ro/m...anta-curtea-constitutionala-a-trasat-sarDESTEPTII CODURILOR AU BLOCAT ...
http://www.luju.ro/m...anta-curtea-constitutionala-a-trasat-sar
http://www.luju.ro/magistrati/instanteInstante
http://www.luju.ro/m...stitutionala-a-trasat-sar#comments-boxesComentarii(7)
http://www.luju.ro/m...anta-curtea-constitutionala-a-trasat-sarCONTINUARE...
http://www.luju.ro/d...t-performanta-de-a-cumpara-un-teren-cu-1TRANZACTII SUSPECTE – DNA...
http://www.luju.ro/d...t-performanta-de-a-cumpara-un-teren-cu-1
http://www.luju.ro/dezvaluiri/ancheteAnchete
http://www.luju.ro/d...e-a-cumpara-un-teren-cu-1#comments-boxesComentarii(3)
http://www.luju.ro/d...t-performanta-de-a-cumpara-un-teren-cu-1CONTINUARE...
http://www.luju.ro/d...ilei-pentru-care-a-fost-sanctionat-la-foJUDECATA LU' PESTE – In p...
http://www.luju.ro/d...ilei-pentru-care-a-fost-sanctionat-la-fo
http://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimenteEvenimente
http://www.luju.ro/d...e-a-fost-sanctionat-la-fo#comments-boxesComentarii(18)
http://www.luju.ro/d...ilei-pentru-care-a-fost-sanctionat-la-foCONTINUARE...
http://www.luju.ro/m...itatoare-si-activitati-de-coruptie-spionKOVESI LUATA IN VIZOR DE AGENT...
http://www.luju.ro/m...itatoare-si-activitati-de-coruptie-spion
http://www.luju.ro/magistrati/diicotDIICOT
http://www.luju.ro/m...ivitati-de-coruptie-spion#comments-boxesComentarii(21)
http://www.luju.ro/m...itatoare-si-activitati-de-coruptie-spionCONTINUARE...
http://www.luju.ro/m...u-el-si-camelia-bogdan-la-karaoke-dupa-pVASILICA SI-A LUAT LEAPSA â€...
http://www.luju.ro/m...u-el-si-camelia-bogdan-la-karaoke-dupa-p
http://www.luju.ro/magistrati/instanteInstante
http://www.luju.ro/m...-bogdan-la-karaoke-dupa-p#comments-boxesComentarii(6)
http://www.luju.ro/m...u-el-si-camelia-bogdan-la-karaoke-dupa-pCONTINUARE...
http://www.luju.ro/m...tabil-intreaga-sentinta-nu-este-decat-o-SCRISOARE DESCHISA – Inai...
http://www.luju.ro/m...tabil-intreaga-sentinta-nu-este-decat-o-
http://www.luju.ro/magistrati/instanteInstante
http://www.luju.ro/m...sentinta-nu-este-decat-o-#comments-boxesComentarii(14)
http://www.luju.ro/m...tabil-intreaga-sentinta-nu-este-decat-o-CONTINUARE...
http://www.luju.ro/i...-cu-banii-incasati-de-bogdan-de-la-o-firDOSARELE CAMELIEI – Inspe...
http://www.luju.ro/i...-cu-banii-incasati-de-bogdan-de-la-o-fir
http://www.luju.ro/institutii/csmCSM
http://www.luju.ro/i...ati-de-bogdan-de-la-o-fir#comments-boxesComentarii(4)
http://www.luju.ro/i...-cu-banii-incasati-de-bogdan-de-la-o-firCONTINUARE...
http://www.luju.ro/d...dosarul-telepatia-desi-ea-nu-este-instanZEITA DREPTATII, SINGURA IMPOT...
http://www.luju.ro/d...dosarul-telepatia-desi-ea-nu-este-instan
http://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimenteEvenimente
http://www.luju.ro/d...ia-desi-ea-nu-este-instan#comments-boxesComentarii(10)
http://www.luju.ro/d...dosarul-telepatia-desi-ea-nu-este-instanCONTINUARE...
...

External Links (link to pages on other websites) - 48
URL Anchor Text
http://goo.gl/c8SdO4
http://www.tenblocks.ro/
http://www.frontalcommunication.ro/
http://www.nadamas.ro/
http://executorgont.ro/imobiliare/3994Teren intravilan arabil 6,000m...
http://executorgont.ro/imobiliare/3992Teren arabil 15.000mp – P...
http://executorgont.ro/imobiliare/3989Teren 849mp + Constructie 78mp...
http://executorgont.ro/imobiliare/3987Teren 518mp + Constructie(P+E+...
http://executorgont.ro/imobiliare/3985Teren 500mp + Corp constructie...
http://executorgont.ro/imobiliare/3983Apartament 3 camere – Ale...
http://executorgont.ro/imobiliare/3980Teren extravilan arabil 15.406...
http://executorgont.ro/imobiliare/3978Apartament 2 camere – Giu...
http://executorgont.ro/imobiliare/3976Teren intravilan 323.58mp â€...
http://executorgont.ro/imobiliare/3974Teren 1000mp + Constructie + G...
http://executorgont.ro/imobiliare/3972Teren 594mp + Constructie(P+1E...
http://www.exmedica....va-durerilor-lombare-farmaco-rezistente/
http://lege5.ro/Trial
http://www.ccpa.ro/
http://www.executaresilita.ro/
http://portal.just.ro/SitePages/acasa.aspx
http://lege5.ro/
http://juri.ro/
http://ueb.ro/
http://psnews.ro/
http://www.unnpr.ro/
http://www.amjust.ro/
http://www.jurisprudenta.org/
http://www.patentdesign.ro/
http://www.csm1909.ro•www.csm1909.ro
http://www.just.ro/•www.just.ro
http://www.scj.ro/•www.scj.ro
http://www.mpublic.ro•www.mpublic.ro
http://www.pna.ro•www.pna.ro
http://www.diicot.ro•www.diicot.ro
http://www.cab1864.eu•www.cab1864.eu
http://www.tmb.ro/•www.tmb.ro
http://www.asociatiamagistratilor.ro•www.asociatiamagistratil...
http://www.anp-just.ro•www.anp-just.ro
http://www.unbr.ro/•www.unbr.ro
http://www.baroul-bucuresti.ro/•www.baroul-bucuresti.ro
http://www.executori.ro/•www.executori.ro
http://www.uniuneanotarilor.ro/•www.uniuneanotarilor.ro
http://www.unpir.ro•www.unpir.ro
http://declaratii.integritate.eu•www.declaratii.integrita...
http://www.pandectelesaptamanale.ro•www.pandectelesaptamanal...
http://www.adsa.ro•www.adsa.ro
http://www.trafic.ro/?rid=luju
http://www.trafic.roStatistici web

reasonable number of links (below 100) per page will give a better user experience.


Tips:
1. keep the number of links per page below 100.
2. having more than 100 links in a single page will lead to a bad user experience, and it possibly runs into the risk of been considered as spam.
3. search engines may not follow all the links if you have too many of them in a single page.
Images

Total Images Alt Present Alt Missing
113 29 84


84 images do not have Alt values.

Image URL - 113
URL ALT Text
http://www.luju.ro/static/images/banner-office-365.png
http://www.luju.ro/static/images/Ten.jpg
http://www.luju.ro/static/images/gif.gif
http://www.luju.ro/static/banners/NadaMas.jpgnadamas
http://executorgont.ro/wp-content/uploads/2016/03/logo-gont-alb.png
http://www.luju.ro/static/images/Exmed2.jpg
http://www.luju.ro/static/images/indaco2015.jpgIndaco.ro
http://www.luju.ro/static/images/2016/aprilie/11/vasilica_tunes.jpg
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2016/aprilie/11/comisie_coduri400.jpg
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2016/aprilie/10/srs.jpg
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2016/aprilie/08/bogdan_kovesi_hans_klemm.jpg
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/s...atic/images/2016/aprilie/10/Ionut_Matei_si_Livia_Stanciu.JPG
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2016/aprilie/07/ccr.jpg
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2016/aprilie/07/george_piha.jpg
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/s...c/images/2016/aprilie/06/savaliuc-arizan-chitic-cap-luju.JPG
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2016/aprilie/06/meir_dagan.jpg
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/s...tic/images/2016/aprilie/06/vasilica_danilet_foto_luju.ro.JPG
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2016/aprilie/04/kovesi_liceu.jpg
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2016/aprilie/05/camelia_1.jpg
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2016/aprilie/04/camelia_boogdan_1.jpg
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2016/aprilie/04/kovesi_102631.jpg
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2016/aprilie/04/laura_vicol.jpg
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2016/aprilie/03/danilet_bogdan_in_csm.jpg
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2016/aprilie/11/ludovic_orban.jpg
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2016/aprilie/11/bogasiu.jpg
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2016/aprilie/10/moldovan_33839500.jpg
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2016/aprilie/10/morarescu.jpg
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2016/aprilie/10/cristian_cojocaru_av.jpg
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2016/aprilie/08/mordechai_tzivin.jpg
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2016/aprilie/08/dediu_bivol.jpg
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2016/aprilie/08/cristi_durgheu_foto_luju.jpg
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2016/aprilie/07/Mariana_Croitoru.JPG
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2016/aprilie/07/antonie_popescu.jpg
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2016/aprilie/06/kovesi_iohannis.jpg
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2016/aprilie/05/kovesi.jpg
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/s...tic/images/2016/aprilie/06/claudia_rosu_DNA_foto_luju.ro.JPG
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2016/aprilie/06/dragnea_livia_stanciu.jpg
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2016/aprilie/05/ion_vasilache.jpg
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2016/aprilie/05/ionut_cazan.cedo.jpg
http://www.luju.ro/static/images/redactor-logo.jpg
http://www.luju.ro/static/banners/harta.jpgharta avocati romania
http://www.luju.ro/static/images/2015/iunie/16/eugen.iordachescu.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2015/aprilie/29/av.dimitru_sorin_manuel.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2015/aprilie/08/IMG_0456.jpg
http://www.luju.ro/s.../images/2015/martie/17/av_Ofelia_Birsan_si_Mugur_Popescu.jpg
http://www.luju.ro/s...c/images/2015/aprilie/22/dumitru_radescu_15_oct_2010_001.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2015/mai/27/maxim_and_partners.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2015/mai/17/Biris_Goran_Logo.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2015/iunie/28/Volonciu.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2015/aprilie/30/logo-2.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2015/decembrie/17/ccpa.jpg
http://www.luju.ro/static/images/2015/decembrie/08/av_gabriel_grigoras.jpg
http://www.luju.ro/static/images/cp.jpgccpa.ro
http://www.luju.ro/static/images/executaresilita.jpgexecutaresilita.ro
http://www.luju.ro/static/images/portal-jud.jpg
http://www.luju.ro/static/images/luju-215x100.jpglege5.ro
http://www.luju.ro/static/images/poze_editorial/lacramioara_axinte_judecator.jpg
http://www.luju.ro/static/images/editorial-logo.jpgeditorial
http://www.luju.ro/s...ages/poze_editorial/adina_anghelescu_stancu_-_iunie_2015.jpg
http://www.luju.ro/static/images/editorial-logo.jpgeditorial
http://www.luju.ro/static/images/poze_editorial/Av_Mihai_Hotca.jpg
http://www.luju.ro/static/images/editorial-logo.jpgeditorial
http://juri.ro/static/images/logo.pngwww.juri.ro/
http://www.luju.ro/static/images/ueb.jpgwww.ueb.ro/
http://www.luju.ro/static/images/psnews.jpgwww.psnews.ro/
http://www.luju.ro/static/banners/unnpr.jpgamjust.ro
http://www.luju.ro/static/banners/amjust.pngamjust.ro
http://www.luju.ro/static/images/jurindex.jpgwww.jurisprudenta.org
http://www.luju.ro/static/banners/rompatent350x91.jpgwww.patentdesign.ro/
http://www.luju.ro/static/images/comments-logo.pngcomment-logo
http://www.luju.ro/static/images/comments-logo.pngcomment-logo
http://www.luju.ro/static/images/comments-logo.pngcomment-logo
http://www.luju.ro/static/images/comments-logo.pngcomment-logo
http://www.luju.ro/static/images/comments-logo.pngcomment-logo
http://www.luju.ro/static/images/comments-logo.pngcomment-logo
http://www.luju.ro/static/images/comments-logo.pngcomment-logo
http://www.luju.ro/static/images/comments-logo.pngcomment-logo
http://www.luju.ro/static/images/comments-logo.pngcomment-logo
http://www.luju.ro/static/images/comments-logo.pngcomment-logo
http://www.luju.ro/static/images/comments-logo.pngcomment-logo
http://www.luju.ro/static/images/comments-logo.pngcomment-logo
http://log.trafic.ro/cgi-bin/pl.dll?rid=lujutrafic ranking


search engines cannot `see` images, proper Alt content will help them to better understand and index images.

Tips:
1. always add alt attributes to images. Alt is mandatory for accessibility and for valid XHTML.
2. words used within an image`s Alt attribute should be its text equivalent and convey the same information.
3. use a human-readable caption and descriptive text around the image.
CSS

Style Block In Same Page Links to External Style Files Total
1 1 2


You have 1 style blocks in the same file, try to put them in a separate file.

Links To External Stylesheet Files - 1
Stylesheet URL rel type
http://www.luju.ro/static/css/turbine/css.php?files=style.csspstylesheet

Script

Scripts Block In Same Page Links to External Script Files Total
15 8 23


Too many (8) external scripts files , it will slow down the downlaoding.

Links To External Script Files - 8
Script URL Type
http://connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1
http://storage.trafic.ro/js/trafic.jstext/javascript
http://www.luju.ro/s...ukjuuxalb.handzs,bs.vxm-handzs,bs.3wxrcduxen-gxkcqpru.handzs
http://www.luju.ro/static/javascript/jquery.maphilight.js
http://www.luju.ro/static/javascript/jquery.rwdimagemaps.js
http://www.luju.ro/static/jquery/jquery.cycle.all.min.js

put scripts together and link them from an external files rather then put them in the same file as the main page.

Tips:
1. reduce the use of in-page scripts, put them in separate files and link them in.
2. reduce the number of external script files, it will help browser to make lesser number of http requests from the server.
3. optimize or compress the script files to have smaller size and faster loading.
Blog Or News Release

Link to Blog / News Release Page
http://psnews.ro/


Excellent! we have found blog linked to your site.

Having a blog is a great way to provide fresh content and retain users, search engines favour it too.


Tips:
1. regularly update your blog and provide fresh and quality content.
2. relevant blogs of your website topics, generate more credits in the eyes of your visitors, as well as search engines.
DMOZ Listing

No

Your site is not listed in the DMOZ Open Directory. DMOZ Open Directory Project

Google Analytics

UA-17676130-1

Excellent! the website implements Google Analytics.

: Google Adsense

ca-pub-7063448807963403 (2 units)
Google Page Rank

4

Excellent! the website has a high page rank (4/10).

4

0 - 1 2 - 3 4 - 10
Poor Good Excellent
Social Engagement

Your site has an excellent social media engagement!

  Facebook Likes 1,017
  Facebook Shares 534
  Facebook Comments 463
  Tweets 0
  LinkedIn 2

Social Media Integration

Your site is not integrated with Facebook, Twitter or Google+.

Facebook PageNot Found
Twitter AccountNot Found
Google+ PageNot Found


Trustworthiness

61

Excellent! the website has a good Trustworthiness Score (61/100).

61

0 - 19 20 - 39 40 - 59 60 - 79 80 - 100
Very Poor Poor Unsatisfactory Good Excellent


Users are concerned about the safety of their online transactions. Trustworthiness rating is based on real user ratings and that tells you how much other users trust this site, so do the serch engines. note: this trustworthiness score is provided by WOT (Web of Trust).

Tips:
1. pay attention to the look and design of your site, many people look for visual cues when assessing a site`s credibility
2. make your site easy to use, sites that are easy to navigate are perceived as being more trustworthy.
3. make it easy for user to contact you, users will be more comfortable and feel more secured shall they need to get in touch with you.
Child Safe

63

Excellent! the website has a good Child Safe Score (63/100).

63

0 - 19 20 - 39 40 - 59 60 - 79 80 - 100
Very Poor Poor Unsatisfactory Good Excellent


Safe Browsing

Safe! the site luju.ro is NOT currently listed as suspicious, most-likely it is clean from malware and phining code [ verify this by Google Safe Browsing ]

Ensure that your site is malware free and does not cause harm to users` computers.

Tips:
1. do not put virus, malicious worms, adwares, trojans, spywares and suspicious phishing code in your server.
2. take suspicious behaviours seriously, have a regular check-up and monitor closely of your server`s log files.
3. if your site is black-listed by Google as suspicious, clean it up before requesting for a review.
Traffic Rank

123,296th most visited website in the world.
845th most visited website in Romania  

your site has an excellent high traffic rank in the world.
Websites On Same Server

Excellent! You do have very few domains (2 - agentia.org, bigfish.ro) hosted on the same server as luju.ro (ip : 188.214.29.99).

Too many domains hosted on the same server is an indicator that you are not really serious about your website, and your site will have a higher chance to be surrounded by bad neighbours.

Tips:
1. the fewer domains hosted on the same server/ip the better.
2. avoid shared hosting whenever possible, especially when there are already hundreds or thousands of sites are hosted on the same server.
3. dedicated ip or resources for your site not only do good to your site visitors but also favoured by search engines.
Server Location

your server (IP : 188.214.29.99) is located at Romania  
the most site visitors come from Romania  

Excellent! your server is located close to most of your site visitors.
HTTP Compression

No

your website server does not support HTTP Compression.

Caching

No

your website server does not support Caching.

Server Signature

Excellent! the website server signature is off.

A secure and safe server is not only good for your site visitors but also good for search engines.

Tips:
1. server software version information can be utilized by malicious visitors to attack your server.
2. by turning off the server signature, you actually have made your server a little bit more secure.
3. for Apache server - edit the apache2.conf or the .htaccess file to turn server signature off.
Domain Info

luju.ro ( 7 characters )

Domain Registrar : nic.ro

Domain Created On Last Modified On Expires On
unknown unknown unknown
unknown old unknown ago unknown from today
unknown old


Domain Name Servers used by luju.ro
DNS Name IP Address
ns4.computerfun.ro89.33.78.99
ns2.computerfun.ro188.214.29.99
ns1.computerfun.ro89.33.78.92


Domain is going to expire in less than a year time (unknown from today), try to renew it for more than one year!

domain name choice and domain age are crucial for SEO.

Tips:
1. keep the domain name short and relevant to the content, which will be easier to be remembered and related to.
2. older domain tends to be more trustworthy.
3. register a domain for more than 1 year, and search engine will think it is a serious business.comments powered by Disqus